Free&COOL Kavarniški večeri VOL.7

Klub Tiffany

Četrtek, 26. 9. 2013, ob 20h

vol 7

Skupaj se v stilu poslovimo od poletja – ob dobri glasbi, še zadnjič letos na terasi in s kozarcem dobrega v roki. Po enomesečnem dopustu vas kavarniški večeri s celotno ekipo vabijo, da se nam pridružite na zadnjem poletnem popotovanju – pridružili se nam bodo mladi iz 12 držav in nas razvajali s svojo lokalno kulinariko.
Tokrat smo moči združili, tako da se boste na istočasno razvajali z brskanjem po stojnicah in mizicah, ki slišijo na ime Bluffin with my Muffin.

Projekt Kavarniški večeri je nastal z navdihom akustične glasbe izpod glasilk mladih ustvarjalcev. In želje po ustvarjanju novega prostora za druženje, uživanje ob glasbi, skodelici čaja ali kave, smehu in dobri družbi. Namen projekta je ponuditi mladim ustvarjalcem oder, na katerem bodo lahko zablesteli s svojim talentom in hkrati gledalcem ponuditi vsebine, ki so sproščene, kvalitetne, spontane, naše. Enkrat na mesec se klub Tiffany prelevi v elegantno kavarno, ki vabi k posedanju, uživanju ob najljubši pijači in predajanju glasbenemu in drugemu programu, ki ga za obiskovalce pripravljajo mladi.
Kavarniške večer organizirajo Društvo informacijski center Legebitra, Društvo ŠKUC, Kulturni center Q, Klub Tiffany in Društvo Appareo.

Projekt sofinancira Urad za mladino pri Mestni občini Ljubljana.

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov