Fotografska delavnica

Podrobnosti

  • četrtek | 2. februarja 2023
  • 17:00 - 19:00
  • Klub Monokel, Masarykova 24, 1000 Ljubljana

Vabimo vas na naslednje srečanje v seriji fotografskih delavnic, ki bo v četrtek, 2. 2. 2023, ob 17. uri. Tema tokratnega srečanja bo tihožitje.

S tremi ali več predmeti (sadje, pribor, steklenice, rože, rastline, itd.) bomo postavili svoje tihožitje z ozadjem. Za ozadje lahko uporabite različne tkanine – v klubu imamo črne in rdeče prte – prinesite si sami, če želite druge barve ozadja. Uporabljali bomo različne osvetlitve, ravno tako bomo fotografirali v črno-beli in barvni tehniki. Za fotografska stojala bo poskrbljeno.

Vabljeni_e!


Program Kulturnega centra Q poleg lastnega vložka podpirajo Urad za mladino in Oddelek za socialno varstvo Mestne občine Ljubljana, Urad Republike Slovenije za mladino in JAK.


ŠKUC – Kulturni center Q in ŠKUC LL obveščata:

Naši prostori predstavljajo varen prostor, ki ga sooblikujemo vsi_e, namenjen LGBTQ skupnosti, kjer je prepovedano vsakršno verbalno ali fizično nasilje. Prav tako se ne tolerira homofobije, bifobije, transfobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.

Vse obiskovalke_ce prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na kulturnicenterq@gmail.com in FB stran Klub Tiffany.


Naše dejavnosti lahko podprete z donacijami na različne načine.

Za vašo podporo se iskreno zahvaljujemo.

 

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov