Fotografska delavnica

Podrobnosti

  • četrtek | 24. novembra 2022
  • 17:00 - 19:00
  • Klub Monokel, Masarykova 24, 1000 Ljubljana

Vabimo vas, da se udeležite serije fotografskih delavnic, ki bodo potekale dvakrat mesečno ob četrtkih ob 17. uri v prostorih kluba Monokel. Spoznali boste svoje fotoaparate, kakšen nov trik in krepili svoje ustvarjalne duše. Dobrodošel_a je vsak_a, ki si želi sodelovati in pogledati življenje skozi rožnati objektiv.

Delavnic se lahko udeležite s telefonom ali fotoaparatom in so namenjene tako amaterskim navdušencem, kot tistim s predhodnim poznavanjem fotografije.

Delavnice bo vodila fotografinja Monika Zupin in bodo prilagojene predhodnemu znanju udeležencev_ek, na njih pa se boste naučili_e uporabe svojih naprav, njihovih zmožnosti, kaj lahko pridobimo s primerno osvetlitev/ozadjem/motivom, zakaj se uporabljajo določene funkcije fotoaparata(njene prednosti in slabosti, različni efekti) … in tako pridobili teoretično in praktično znanje skozi različne segmente fotografije.

Rok za prijavo na delavnice je 23. 11. 2022. Obrazec za prijavo najdeš na povezavi -> https://forms.gle/uBS67jceNtcHxH2y9

Prvo srečanje bo v četrtek, 24. 11. 2022, ob 17. uri.

Vabljeni_e!


Program Kulturnega centra Q poleg lastnega vložka podpirajo Urad za mladino in Oddelek za socialno varstvo Mestne občine Ljubljana, Urad Republike Slovenije za mladino in JAK.


ŠKUC – Kulturni center Q in ŠKUC LL obveščata:

Naši prostori predstavljajo varen prostor, ki ga sooblikujemo vsi_e, namenjen LGBTQ skupnosti, kjer je prepovedano vsakršno verbalno ali fizično nasilje. Prav tako se ne tolerira homofobije, bifobije, transfobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.

Vse obiskovalke_ce prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na kulturnicenterq@gmail.com in FB stran Klub Tiffany.


Naše dejavnosti lahko podprete z donacijami na različne načine.

Za vašo podporo se iskreno zahvaljujemo.

 

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov