Drag šov: Eat Your Makeup

Podrobnosti

  • nedelja | 5. novembra 2023
  • 21:00 - 22:30
  • Slovensko mladinsko gledališče, Vilharjeva cesta 11, Ljubljana

‘EAT YOUR MAKEUP’ je drag show, ki je nastal pod okriljem ustvarjalnega kolektiva Pink. The Underground. in klubskih večerov K4 Roza. Iz temačnih ljubljanskih klubskih kleti pa so s petkami kraljice preobleke pogumno zakorakale tudi na ljubljanske ulice in pred Škucem že drugič navdušile ljubljansko občinstvo.

Pridružite se nam v čarobni noči lesketanja in drznosti ob prav nič »malem« zaključku Platforme »malih« umetnosti! Zgrabite svoje prijatelje, oblecite svojo najbolj divjo obleko in se podajte na muhasto potovanje, kjer sanje postanejo resničnost in ličila postanejo pojedina!


Vstopnina / Entrance fee:  9 €

Nakup: https://smglj.mojekarte.si/si/eat-your-makeup-pmu/vstopnice-1173860.html


Produkcija Platforme malih umetnosti: Emanat  (celoten program)

V sodelovanju s: Slovensko mladinsko gledališče

Finančna podpora: Ministrstvo za kulturo RS, Mestna občina Ljubljana


Program Kulturnega centra Q poleg lastnega vložka podpirajo Urad za mladino in Oddelek za socialno varstvo Mestne občine Ljubljana, Urad Republike Slovenije za mladino in JAK.


ŠKUC – Kulturni center Q obvešča:

Na naših dogodkih vzpostavljamo varen prostor, ki ga sooblikujemo vsi_e, namenjen GLBTQ skupnosti, kjer je prepovedano vsakršno verbalno ali fizično nasilje. Prav tako se ne tolerira homofobije, bifobije, transfobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.

Vse obiskovalke_ce prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na kulturnicenterq@gmail.com.


Naše dejavnosti lahko podprete z donacijami na različne načine.

Za vašo podporo se iskreno zahvaljujemo.

 

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov