Bikofe predstavlja: LEON VYNEHALL (UK)

Klub Tiffany, Klub Monokel in Bikofe predstavljamo:

LEON VYNEHALL (UK)

 

Bikofe se zoperstavlja klestenju ljubljanske klubske ponudbe in nadaljuje, kar se je začelo z gostovanjem nemškega dolgoprogaša Kristiana, polovice tandema Âme in njegovim maratonskim setom. Formula je ista: dva kluba Metelkove v enem paketu, z ojačanjem zvočnega sistema in osiromašenjem luči.
Tokrat prihaja mladec z južne obale Velike Britanije, iz študentskega Brightona, ki uspešno skriva pravo identiteto za imenom Leon Vynehall. Leon kdo?!
Komaj kaj več kot dvajsetletnik, ki je lani pustil pečat z dvema izdajama, predvsem z EP-jem za založbo Man Make Music George-a Fitzgeralda. Ko so mu zrasla krila, je seveda dobil razne ponudbe, tudi za podcast za XLR8R. In jih presenetil. Leon se ni zadovoljil s prerezom trenutnih houserskih trendov, ampak hitro zakopal po zgodovini in zavil v funk, soul in disco špure. Nadejamo se torej house rejva, ki zna presetiti.
Kar pa ni vse. Poleg domačic, Borke, Stojana, Felis Catusa in Lavke, prihajata še kar dva gosta. Če gremo od severa proti jugu: prvi je zagrebški stari znanec Josip Klobučar, ki vsakič znova pokaže, da pregovorna dolgočasnost laptop setov beatov, hiphopa in glitchev ni univerzalno pravilo. Drugi je makedonski veteran Wish.ko, ki se bo v tandemu s Stojanom sprehodil po raznih poglavjih house tradicije.

Tiffany:
LEON VYNEHALL (ManMakeMusic, UK)
Wish.ko (MK) vs. Stojan (Bikofe)
Felis Catus (DMNP, Post Schlag)

Monokel:
JOSIP KLOBUČAR live! (Confusion, HR)
Borka (rx:tx, Good Foot)
Lavka (Lost Tapes)

Vstop:
8€ predprodaja – Bikofe
10€ na dan dogodka – Tiffany&Monokel

LINK DO FB DOGODKA: http://www.facebook.com/events/317855964984469/

Lepo Vabljeni,
Vaš Bikofe.

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov