Vabilo na trening “Nič o nas brez nas”

Mreža MaMa je v sodelovanju s partnerskimi organizacijami iz Romunije, Hrvaške ter Turčije v juniju 2016 začela izvajati daljše strateško partnerstvo poimenovano Youth workers academy. Partnerstvo se izvaja s podporo programa Erasmus + KA2 in bo trajalo 2 leti. Projekt je že dodobra zagrizel v drugo polovico, kar pomeni, da začenjamo med mladinske delavce – strokovnjake vključevati tudi drugo zainteresirano javnost, mladinske delavce in mlade.

Prva, testna usposabljanja se bodo izvajala v novembru in decembru 2017. V Sloveniji se lahko treninga na temo LGBTIQ+ mladih z naslovom “Nič o nas brez nas” udeležite v četrtek, 23. novembra 2017 od 11. do 15.ure v Ljubljani.  Točno lokacijo boste prejeli ob potrditvi udeležbe.Trening je namenjen mladinskim delavkam_cem in vsem profilom, ki delajo z mladimi v formalnem in neformalnem sektorju.

Udeleženi_e se boste seznanile_i:

– s tremi uporabnimi neformalnimi izobraževalnimi aktivnostmi za delo z mladimi na temo LGBTIQ skupnost,

– s posebnostmi dela z LGBTIQ osebami.

Trening bo trajal 4 ure, predstavljene bodo 3 uporabne didaktične aktivnosti za delo z mladimi in izveden bo pogovor s predstavnikom_co LGBTIQ skupnosti. Poskrbljeno bo za odmor za kavo. Kotizacije za trening ni zaradi sofinanciranja projekta »Youth workers academy« v sklopu programa Erasmus+, ki ga izvaja Evropska komisija.
Več na: http://www.mreza-mama.si/vabilo-na-trening-nic-o-nas-brez-nas/

Za dodatne informacije se lahko obrnete na Lauro Krančan: laura.krancan@mreza-mama.si, 041 931 940.

Prijavite se tukaj.

Komentiranje ni mogoče.

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov