Namenite 1% dohodnine ŠKUC-Kulturnemu centru Q

Tudi ŠKUC (katerega del je Kulturni center Q/Klub Tiffany) je ena od organizacij, ki jim lahko namenite del svoje dohodnine in nam s tem omogočite razvoj raznolikih dejavnostih, ki segajo od alternativne kulture in umetnosti, pa do različnih izobraževanj in zagovorništva za človekove pravice.

Škuc smo: galerija, gledališče, Ropot , KSB, Ventilator, festivali, Magnus, LL, film, info, založba, Tiffany, Monokel

Naslednje leto društvo ŠKUC praznuje 50 let delovanja. Prostora za napredek je veliko, z vašo pomočjo pa bo pot v 2022 še malo bolj kulturna in alternativna!

Delež dohodnine nam lahko namenite tako, da na spletni strani CNVOS sledite navodilom in v iskalnik vpišete Društvo ŠKUC ali pa nas poiščete po davčni številki 97827665. CNVOS lahko obrazec v vašem imenu brezplačno pošlje na FURS.

Delež dohodnine nam lahko namenite tudi tako, da izpolnite obrazec (pdf) ali obrazec (word). Vanj vpišite svoje podatke, natisnite in pošljite na svoj davčni urad. Obrazec lahko oddate tudi preko sistema eDavki, najpozneje do 31.12.2021.

V kolikor boste zahtevo oddajali preko elektronskega portala eDavki, vpišite našo davčno številko: SI97827665. Če boste obrazce pošiljali po pošti, pa jih pošljite na vaš pristojni finančni urad (zadnja vrstica, pod zavihkom Finančni uradi).

Če se vam pa ne da ukvarjati z davčno upravo, nas lahko podprete tudi neposredno preko Paypala, TRR-ja, SMSa, vzamemo tudi čeke. Vse to in še več na Škucevi strani Donacije.

Kaj bomo storili z vašo donacijo?

Izvedli bomo več brezplačnih ustvarjalnih delavnic, izdali več knjig, plačali nastope mladim glasbenikom, predstavili vizualne umetnike, literate in druge ustvarjalce, kupili novo opremo v prireditvenih prostorih, plačali nove sodelavce in aktiviste na področju enakih pravic.

Hvala za vašo podporo!

Vaš ŠKUC-Kulturni center Q/klub Tiffany

Komentiranje ni mogoče.

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov