Kabaret Tiffany na Dobimo se pred ŠKUC-em

Če ste zamudile_i predstavi v okviru festivala Parada ponosa, imate možnost videti Kabaret na festivalu Dobimo se pred ŠKUC-em v torek,  26. 7., ob 22h.

Vabimo vas, da se tudi letos dobimo pred ŠKUC-em. Prireditve bodo v sklopu festivala potekale vsak dan med petkom, 22. in nedeljo, 31. julija 2016.

Festival Dobimo se pred Škucem predstavlja sklop kulturnih dogodkov, ki potekajo že šestnajsto leto zapored. Namen festivala je, da bi s kvalitetnim kulturnim programom raznovrstnih umetniških zvrsti dopolnili in popestrili poletno dogajanje v starem mestnem jedru Ljubljane. Festivalski program tudi letos obsega več kot 40 različnih dogodkov, brezplačnih za obiskovalce. Namenjen je široki javnosti, tako otrokom in mladini kot tudi odraslim z različnimi kulturnimi željami in potrebami, saj obsega glasbene, literarne, gledališke dogodke, filmske projekcije, razstave, ustvarjalne delavnice, ulično čitalnico in »Škucevo tržnico«.

V pestrem programu boste tudi letos verjetno našli vsaj nekaj zase. Če se v poletnih popoldnevih in večerih ne boste imeli kje ohladiti in sprostiti, se ve – Dobimo se pred Škucem.

Več informacij o programu in izvajalcih najdete na www.skuc.org

Vsi dogodki so vstopnine prosti!

Veseli bomo vašega obiska.

Prost vstop nam omogočajo – hvala za vse: MOL – Oddelek za kulturo, Turizem Ljubljana, Ministrstvo za kulturo, Urad RS za mladino, JSKD, Naravoslovnotehniške fakultete, Oddelka za tekstilstvo, Katedre za oblikovanje tekstilij in oblačil, Vertigo, Staroljubljanski zavod za kulturo, KUD Galerija C.C.U., Skupina Oblikovalnice – Društvo oblikovalcev Slovenije, Gulag, Mercator, 3 MUHE – pravična trgovina, Center za slovensko književnost, Tam tam, Duropack, L’mit, Potemkinove vasi, DPG, Slaščičarna pri vodnjaku, Ciciban, Druga Violina, Dana, Mitol, Biro center, Ciciban in Mumino.

Komentiranje ni mogoče.

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov