Zlate Tifanije 2024: Priložnost za sodelovanje

Podrobnosti

  • sreda | 24. januarja 2024 - torek | 13. februarja 2024
  • 14:00 - 23:59
  • kulturnicenterq@gmail.com (“Scenarij ZT2024”)

Akademija Tiffany vabi k sodelovanju posameznice_ke pri produkciji promocijskega videa za Zlate Tifanije 2024 in sicer s pripravo scenarija za promocijski video.

Poslani scenariji se morajo držati naslednjih smernic:

– scenarij naj bo razdelan in pripravljen za snemanje videa maksimalne dolžine 2 min;

– inspiracija za pripravo scenarija naj bodo kategorije (LGBT+ osebnost leta, Naj DJ, Zlata taška, Naj kelnarca, Tračarica leta, Škandal leta, Prodor leta, Umetniški dosežek, Ambasadorka leta, Drama Queen, Vplivnica leta, Fleur de Tiffany, Naj žur/družabni/glasbeni dogodek);

– scenarij naj bo komičen;

– promovirati mora eno od kategorij;

– vsebovati mora ime in priimek avtorice_ja/avtoric_jev in kontaktno telefonsko številko.

Za navdih so vam lahko videii v naši produkciji iz preteklih let, ki so dostopni na YouTube kanalu Kluba Tiffany in na FB strani Kluba Tiffany.

Prijavitelji_ce se sami odločite za katero kategorijo oddajate scenarij. Od avtorice_ja zmagovalnega scenarija se pričakuje navzočnost pri produkciji/snemanju, ki bo predvidoma konec februarja.

Posameznica_ik lahko na poziv odda enega ali več scenarijev in ga/jih posreduje na elektronski naslov kulturnicenterq@gmail.com, z zadevo “Scenarij ZT2024”, do vključno 13. februarja 2024

Akademija Tiffany bo med prispelimi scenariji izbrala najboljšega in zmagovalko_ca objavila do 20. februarja 2024. 

Avtor_ica izbranega scenarija bo nagrajen_a z 10 vstopnicami za petkove zabave v Klubu Tiffany in 10 brezplačnimi pijačami, dobi pa tudi vabilo za 2 osebi na gala podelitev letošnjih nagrad. Nagrado lahko porabi sam_a ali pa jo deli s prijatelji_cami. 


Program Kulturnega centra Q poleg lastnega vložka podpirajo Urad za mladino in Oddelek za socialno varstvo Mestne občine Ljubljana, Urad Republike Slovenije za mladino in JAK.


ŠKUC – Kulturni center Q obvešča:

Klub Tiffany predstavlja varen prostor, ki ga sooblikujemo vsi_e, namenjen GLBTQ skupnosti. Prav tako se ne tolerira homofobije, bifobije, transfobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.

Vse obiskovalke_ce prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na kulturnicenterq@gmail.com in FB stran Klub Tiffany.


Naše dejavnosti lahko podprete z donacijami na različne načine.

Za vašo podporo se iskreno zahvaljujemo.

 

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov