Zaključna zabava 31. festivala LGBT filma

Podrobnosti

  • sobota | 5. decembra 2015
  • 23:00 - 05:00
  • Masarykova 24, 1000 Ljubljana

Klub Monokel in klub Tiffany vabita na zaključno zabavo 31. festivala LGBT filma in podelitev letošnjih Rožnatih zmajev, nagrad za najboljši film na festivalu!

23.00 – vrata
24.00 – Ženski oder: KONCERT BRINCESSE + AFTER: DJ META (Monokel)
1.00 – PODELITEV ROŽNATEGA ZMAJA ZA NAJBOLJŠI FILM PO IZBORU ŽIRIJE IN PO IZBORU PUBLIKE + intervencija Kabareta Tiffany + PRE & AFTER: DJ PROTEIN
____________________

// ŽENSKI ODER: KONCERT BRINCESSE + AFTER: DJ META
Čas je ZA….…..in čas je ZA BRINCESSE. Smo včeraj nastali bend v sestavi treh punc. Črnolasa Simona iz Ljubljane, rjavolasa Minca iz gorenjske in blond Petra iz štajerske. Druži nas ljubezen do glasbe. Sicer predstavljamo 3/5 skupine D Brincl Bend, ki preigrava irsko glasbo. Tokrat smo se ženski del benda odločile, da pustimo moške doma in vzamemo večer v svoje roke. V roke pa bomo vzele tudi kitaro, violino, harmoniko, piščalko…..po potrebi pa še kaj. Zaigrale vam bomo nekaj irskih tradicionalnih, če bo vzdušje primerno pa mogoče še kakšno slovensko. Me smo ZA. Upam da tudi ve_i.

// PODELITEV NAGRADE ROŽNATI ZMAJ ZA NAJBOLJŠI FILM
Festival LGBT filma že nekaj let zapored nagrajuje predstavljene filme. Tokrat bodo podelili Rožnatega zmaja za najboljši film po izboru žirije in Rožnatega zmaja po izboru publike. Nagrado bo podelil direktor Festivala LGBT filma Brane Mozetič + za podporo podelitvi bodo poskrbele_i nekatere_i člani_ice Kabareta Tiffany.
___________________

Vstopnina/entrance:
3 eur < 24h > 5 eur
____________________

ŠKUC obvešča:
Klub Tiffany in klub Monokel predstavljata varen prostor, ki ga sooblikujemo vse_i, namenjen GLBTQ skupnosti, kjer je prepovedano vsakršno verbalno ali fizično nasilje. Prav tako se ne tolerira homofobije, transfobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.Vse obiskovalce/ke prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na kulturnicenterq@gmail.com in FB stran kluba Tiffany.
____________________

LL / Monokel
Kulturni center Q / Klub Tiffany
Škuc

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov