Wig Party

Podrobnosti

  • petek | 22. februarja 2019 - sobota | 23. februarja 2019
  • 23:00 - 05:00
  • Masarykova cesta 24 1000 Ljubljana

Ste že skrtačili svojo alonžo, ki ste jo hranili in negovali za prav posebno priložnost, ki nikoli ne pride. Brez panike! V petek si jo lahko nadanete in se s svojo kočijo pripeljete v klub Tiffany, kjer boste tokrat vi središče pozornosti in objekt zavistnih pogledov.

Zabava za vse ljubitelje lasulj in raznovrstnih naglavnih okraskov. Bodite drzni in drugačni.
Naše pričeskaste hostese vas že nestrpno pričakujejo.

It’s that time of year to get ridiculous out on the dance floor in one wicked wig and wacky outfit with dj……….., known for his exciting and eclectic DJ performances. Forget about tempos and genres, this is one musical journey that unites everything you have ever heard or are about to. Our experienced wig whisperers are committed to providing you with the best wigtastic experience in your life. Don’t miss it!

Sing it! Dance it! Love it!

Klub Tiffany – najbolj queer zabava v mestu.
____________________

▲ DJ MARINO ▲ 22.2.2019▲

____________________

Vstopnina/entrance:
3 eur < 24h > 5 eur

————————–————-

ŠKUC– Kulturni center Q obvešča:

Klub Tiffany predstavlja varen prostor, ki ga sooblikujemo vsi_e, namenjen GLBTQ skupnosti, kjer je prepovedano vsakršno verbalno ali fizično nasilje. Prav tako se ne tolerira homofobije, transfobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.

Vse obiskovalce/ke prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na kulturnicenterq@gmail.com in FB stran Klub Tiffany.
____________________

Kulturni center Q
ŠKUC

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov