VOGUE VEČER #3: Vogue Workshop (Old way/New way/Fem)

Podrobnosti

  • sreda | 22. junija 2022
  • 19:00 - 22:00
  • Klub Tiffany, Masarykova 24, 1000 Ljubljana

Na drugem vogue večeru smo se posvetili zgodovini in razvoju vogue kulture ter različnim stilom vogue plesa. Na tretjem večeru pa se bomo posvetili razvoju vogue kulture pri nas in po svetu. Ogledali si bomo kakšna je moderna ballroom scena. Delavnica, ki bo sledila, se bo osredotočila na Hand performance ter Old Way in New Way. Za piko na i pa vam bomo predstavili še finalni dogodek, ki se bo odvijal v naslednjem mesecu, in sicer prvi slovenski Kiki Ball!

Dogodek je brezplačen, prijave sprejemamo na e-mail: osmancevic.nik@gmail.com (prosimo, dopišite, če bi potrebovali angleški prevod).

Veseli_e bomo vašega obiska!


On the second evening dedicated to the development of vogue culture in Slovenia, we got to know the history of voguing and its different styles. On the third event we will dive into the different modern ballroom scenes in our region and globally. The dance workshop this time is going to be all about Hand Performance, Old Way and New way. We will also get an intro into the next and final vogue event in this series – Slovenia’s first ever Kiki Ball! 

The event is free, we’re accepting applications via the following e-mail address: osmancevic.nik@gmail.com. Please let us know if you need English translations at the event)

We will be happy to see you!


Dogodki v seriji VOGUE VEČERI / Next VOGUE EVENING events:

6. 7. 2022 VOGUE VEČER #4: Ball


Program Kulturnega centra Q poleg lastnega vložka podpirajo Urad za mladino in Oddelek za socialno varstvo Mestne občine Ljubljana, Urad Republike Slovenije za mladino in JAK.


ŠKUC – Kulturni center Q obvešča:

Klub Tiffany predstavlja varen prostor, ki ga sooblikujemo vsi_e, namenjen GLBTQ skupnosti. Prav tako se ne tolerira homofobije, bifobije, transfobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.

Vse obiskovalke_ce prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na kulturnicenterq@gmail.com in FB stran Klub Tiffany.


Naše dejavnosti lahko podprete z donacijami na različne načine.

Za vašo podporo se iskreno zahvaljujemo.

 

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov