Ustanova: Sveti piling

Podrobnosti

  • nedelja | 31. marca 2024 - ponedeljek | 1. aprila 2024
  • 23:00 - 05:00
  • Klub Tiffany & Monokel, Masarykova 24, 1000 Ljubljana

Kvirovle_ci, biseksualke_ci, lezbijke in ostale disidentne legende, pozor!

Prvo nedeljo po prvi spomladanski polni luni masovna kvir agenda v široki kongregaciji praznuje vstajenje od vseh spon spola in spolnih usmerjenosti. Zavračamo rimokatoliško razlago sveta, normalizacijo in binarizem ter si jemljemo nazaj vstajenjsko nedeljo in razvratno praznujemo raznolikost in nepokorščino. Velika noč je KVIR.

V metelkovskih kvir katedralah Sv. Tiffanie in Sv. Monoklee bo potekal obred draga z gostjami iz cerkve KUNT, ogledale si boste lahko modernizirano krsto v obliki bifeja, pod katerim bo ležala sama brezmadežna Devica Marija, za oltarjem bodo neposlušno pridigale članice Ustanove z iz mrtvih vstalo Estero. Premierno se vam bo v obliki vrtinca prikazala Jasmina Tornado. Na vratih boste ob nakupu posvečenih nogavic dobile še nalepkice, ki vam bodo spet prišle prav, ko se bo iz množice oglasila pametna glava, ki bo nasprotovala splavu. Thank G*d For Abortion!

V imenu Ustanove, predrznih sestrà in Sv. Pilinga, amen (tako naj bo).

PRIŽNICA + SPOVEDNICA:
‡ bife Device Marije
‡ Drag Show

༒ Estera
༒ Anásta
༒ Msn gf
༒ Đakka
༒ Warrego Valles
༒ Miñjas
༒ Jasmina Tornado

Pri vstopu v svet Svetega pilinga z Ustanovo obstajajo določena pravila:

Velja striktna ničta toleranca do seksizma, homo-/bi-fobije, transfobije, rasizma in ksenofobije! Consent/privolitev je obvezna pri vseh interakcijah med prisotnimi, če doživiš kakršnokoli nadlegovanje ali nasilje, prosimo, kontaktiraj awareness team ali osebje na šanku. Vse osebe, ki niste del kvir skupnosti, še posebej cis moške opozarjamo, da je to prostor namenjen FLINTA* osebam in da se temu primerno vedete.
*FLINTA = female, lesbian, intersex, nonbinary, trans, agender


▲ Ustanova ▲ 31. 3. 2024 ▲

▲ PRIŽNICA + SPOVEDNICA: Estera, Anásta, msn gf, Đakka, Warrego Valles, Miñjas, Jasmina Tornado, bife Device Marije, Drag Show ▲


PUŠCA NA VRATIH HOČE: 8 € < 0.00 > 10 €


Oblikovanje: Vita Eva


Program Kulturnega centra Q poleg lastnega vložka podpirajo Urad za mladino in Oddelek za socialno varstvo Mestne občine Ljubljana, Urad Republike Slovenije za mladino in JAK.


ŠKUC – Kulturni center Q obvešča:

Klub Tiffany predstavlja varen prostor, ki ga sooblikujemo vsi_e, namenjen GLBTQ skupnosti, kjer je prepovedano vsakršno verbalno ali fizično nasilje. Prav tako se ne tolerira homofobije, bifobije, transfobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.

Vse obiskovalke_ce prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na kulturnicenterq@gmail.com in FB stran Klub Tiffany.


Naše dejavnosti lahko podprete z donacijami na različne načine.

Za vašo podporo se iskreno zahvaljujemo.

 

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov