Tehnopolis

Podrobnosti

  • sobota | 2. julija 2022 - nedelja | 3. julija 2022
  • 22:00 - 05:00
  • Klub Tiffany, Masarykova 24, 1000 Ljubljana
Napovedujemo četrti event druge sezone Tehnopolis ter promocijo nove tehno kompilacije TEHNOPOLIS XXII.

Objavljamo, da se nam je zgodila neljuba situacija, zaradi višje sile, ki se je zgodila naši članici, umetnici LAYLAE.
Zamenjal jo bo naš stalni artist RSN.

Za rolanje na eventu bodo tokrat poskrbeli naslednji artisti:

RSN – Dj set

iTurk – live act

Dojaja – Dj set

Vabljeni!

TEHNOPOLIS TEAM


Vstopnina / Entrance fee:

5 € < 0.00 > 7 €


DOJAJA 

Redkim didžejem na lokalni rave sceni uspe ostati relevanten tako dolgo, kot to uspeva Marjanu Crnkoviču, bolj znanemu kot DJ Dojaja. Pri tem ostaja zvest koreninam, v značilnem zvoku ostaja konsistenten in se – drugače od nekaterih svojih pajdašev iz devetdesetih let – ne prilagaja komercialnim trendom klubske elektronike. Vendar pa že dve desetletji išče njene napredno zveneče anomalije, ki jih v svojih setih predstavlja mladim rejverjem. Bil je na primer eden prvih, ki je občinstvu, razvajenemu s hitrimi udarci »oldies goldies« štanc, predstavil deep tehno.

iTURK

Iztok Turk je začel kot glasbenik (bobnar, kitarist, vokalist) v pankovskih skupinah konec sedemdesetih let. V zgodnjih osemdesetih je ustanovil zelo popularno in uspešno skupino Videosex, za katero je sam napisal večino materiala. Po razpadu skupine je postal priznan glasbeni producent, še posebej je znano njegovo dolgoletno sodelovanje s skupino Laibach. Poleg tega je med drugim sodeloval še v skupinah Kuzle, Otroci socializma, Rotor, 300.000 Verschiedene Krawalle in Germania. Spada med prvovrstne ljubitelje in ustvarjalce tehno-popa, housa in minimalne elektronike. iTurk je njegovo ime, s katerim se podpisuje na Chilli Space kompilacijah in podobnih izdajah elektronske glasbe.

LAYLAE

Laylae aka Alja Knez je DJka in Producetnka, ki se v zadnjem obdobju pripravlja predvsem z Liveact-om. Kot ustanoviteljica založb Coalition, Robotic in Clubio si rada postavlja mejnike višje, tako so ji uspele izdaje na založbah, kot so Trapez, Let’s Techno, Basic Avenue, Techno Vinyls in Data Tech. Svoj pečat je pustila na festivalih, kot je Exit in v podzemnih klubih v Berlinu, kot je Mensch Meier. Pri Digitally Imported je stalna voditeljica z radijsko oddajo I’m not a Robot, kjer predstavlja #techno zvok.


Program Kulturnega centra Q poleg lastnega vložka podpirajo Urad za mladino in Oddelek za socialno varstvo Mestne občine Ljubljana, Urad Republike Slovenije za mladino in JAK.


ŠKUC – Kulturni center Q obvešča:

Klub Tiffany predstavlja varen prostor, ki ga sooblikujemo vsi_e, namenjen GLBTQ skupnosti. Prav tako se ne tolerira homofobije, bifobije, transfobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.

Vse obiskovalke_ce prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na kulturnicenterq@gmail.com in FB stran Klub Tiffany.


Naše dejavnosti lahko podprete z donacijami na različne načine.

Za vašo podporo se iskreno zahvaljujemo.


Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov