Tehnopolis

Tehnopolis

Podrobnosti

  • sobota | 4. junija 2022 - nedelja | 5. junija 2022
  • 22:00 - 05:00
  • Klub Tiffany, Masarykova 24, 1000 Ljubljana
Napovedujemo tretji dogodek, druge sezone TEHNOPOLIS eventov v klubu Tiffany – Ljubljana.

Tokrat vas bodo na dogodku vrtinčili že izkušeni:

WICHIWAKA – producent elektronske glasbe, maratonec ljubljanske podtalne scene in oblikovalec zvoka, ki v svojih seansah z mešanjem udarnih low-end frekvenc, ritmične repeticije, obskurne melodike, hrupa, distorzije in ostalih degradiranih audio signalov raziskuje temačnejšo stran zvočnega spektra.

ORGANON – Dj, producent in soustanovitelj net-label založbe Biomechanics (2007-2015), ki je bila ena prvih v slovenskem prostoru. Rezident je bil pri techno klubskih večerih Elements v Klubu K4, na katerih so gostovali najprodornejši gostje iz tujine. Kot dj in producent sodeluje pri projektih Chilli Space in Elektroliza. Pri najnovejšem projektu Quasar se z Mariom Maroltom osredotočata na deep elektroniko. Skozi leta je izdajal pri različnih indie založbah, tako domačih kot tujih.

KATHRON – je svojo ustvarjalno pot začela leta 2018 v kolektivu Cooltura Electronica. Selekcijo glasbe črpa pri založbah, kot so Token, Mote Evolver, Blue Print, R3volution ipd. V svojih setih prepleta abstraktne težke koračnice in hipnotične melodije, kar se razvije v edinstveno razmerje grobega in emotivnega doživetja.

Dogodek se bo odvijal od 22:00 do 5:00 ure zjutraj.

Vabljeni!

TEHNOPOLIS TEAM


Vstopnina / Entrance fee:

5 € < 0.00 > 7 €


Program Kulturnega centra Q poleg lastnega vložka podpirajo Urad za mladino in Oddelek za socialno varstvo Mestne občine Ljubljana, Urad Republike Slovenije za mladino in JAK.


ŠKUC – Kulturni center Q obvešča:

Klub Tiffany predstavlja varen prostor, ki ga sooblikujemo vsi_e, namenjen GLBTQ skupnosti. Prav tako se ne tolerira homofobije, bifobije, transfobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.

Vse obiskovalke_ce prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na kulturnicenterq@gmail.com in FB stran Klub Tiffany.


Naše dejavnosti lahko podprete z donacijami na različne načine.

Za vašo podporo se iskreno zahvaljujemo.


Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov