Supersonique Electronique

Podrobnosti

  • sobota | 25. novembra 2023 - nedelja | 26. novembra 2023
  • 23:00 - 05:00
  • Klub Tiffany, Masarykova 24, 1000 Ljubljana

Po dveletnem premoru se na plesišče kluba Tiffany vrača sedaj že legendarna zabava Supersonique Electronique, ki že več kot desetletje skrbi za pristno LGBTIQ klubsko izkušnjo začinjeno z najboljšim kar ponuja klubska elektronska plesna glasba.

V enem večeru tako izkušeni dj-i v homogeni celoti postrežejo z eklektičnim izborom različnih podžanrov elektronske plesne glasbe, in sicer od lahkotnega house-a pa vse tja do trdega techna, vedno pa povezano v čudovito plesno zgodbo.

Tokrat bomo poleg dveh izkušenih rezidentov Dukija in m00sha gostili Oneness, zakonca Sašo & Barbara Pevec, predana en drugemu in dobri glasbi, že več kot dve desetletji uživata in poplesavata na “elektronske ponavljajoče se ritme”.

Glasbo sta že vrtela v sodelovanju s PsyUnity, Akrobatic Group, Clubio, Tovarna Rog, Mamis Magic, Ch0, Eco Festival, Trst-Underground Privat Events, ŠKUC – LGBTIQ kluba Monokel in Tiffany, K4 Roza in drugimi.

https://soundcloud.com/oneness_ekonomika

Tako kot je na Supersonique Electronique že tradicija, pa bodo za sproščeno vzdušje tudi tokrat poskrbele go-go plesalke in hostese vseh spolov.

Vsak_a izmed obiskovalk_cev pa prejme tudi majhno darilce.

Vabljene_i!


▲ Supersonique Electronique ▲ 25. 11. 2023 ▲

▲ Duki, Oneness, m00sh ▲


Oblikovanje: Jakob Golob


Vstopnina / Entrance fee: 5 € < 0.00 > 7 €


Program Kulturnega centra Q poleg lastnega vložka podpirajo Urad za mladino in Oddelek za socialno varstvo Mestne občine Ljubljana, Urad Republike Slovenije za mladino in JAK.


ŠKUC – Kulturni center Q obvešča:

Klub Tiffany predstavlja varen prostor, ki ga sooblikujemo vsi_e, namenjen GLBTQ skupnosti. Prav tako se ne tolerira homofobije, bifobije, transfobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.

Vse obiskovalke_ce prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na kulturnicenterq@gmail.com in FB stran Klub Tiffany.


Naše dejavnosti lahko podprete z donacijami na različne načine.

Za vašo podporo se iskreno zahvaljujemo.

 

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov