STIROPOR presents: 4 ON THE FLOOR

Podrobnosti

  • petek | 17. aprila 2015
  • 23:00 - 05:00
  • Masarykova 24, 1000 Ljubljana

● Po nekajmesečni abstinenci se vračamo tja, kjer se je vse skupaj začelo. Preverjena naveza Tiffanyja in Monokla bo tokrat gostila prav poseben event, saj nam je na en večer uspelo privabiti kar štiri (4!) goste.
Iz Londona prihaja Brassfoot, sveži up Funkinevenove založbe Apron rec, ki se svojimi “raw as fuck” izdajami uspešno postavlja ob bok svojemu šefu in frendom kot sta Kyle Hall in Greg Beato.
Na krilih zadnjega EPja izdanega pri Hivern Discs se bo z osveženim live act-om predstavil Herzel, berlinski Makedonec, ki je nekajkrat že nastopil v prejšnji reinkarnaciji Bikofeja, tokrat pa premierno na klubskem ozvočenju.
Preostane še klub Monokel, kjer bodo naši kolegi z ekipe Gumitwist, konkretneje Dulash der DJ z badass electro fotrom DJ Overdoseom in De Dupejem aka Julien Tavernierom, šefom Italo institucije Bordello A Parigi sukali sofisticiran elektro.

● 23 – 06 ● 4 ON THE FLOOR ●

Tiffany:
BRASSFOOT (Apron rec, UK)
HERZEL live (Hivern Discs, MK)
SSS (Stiropor, DMNP)
VJ Mina Fina

Gumitwist’s Monokel:
DJ OVERDOSE (Murdercapital, NL)
DE DUPE (Bordello A Parigi, NL)
DULASH DER DJ (Gumitwist)

● Vstopnina:
6€ Pritličje (do 17.4.) – 50kart
8€ Tiffany (do 24h)
10€ Tiffany (po 24h)

____________________

ŠKUC – Kulturni center Q obvešča:

Klub Tiffany predstavlja varen prostor, ki ga sooblikujemo vsi, namenjen GLBTQ skupnosti, kjer je prepovedano vsakršno verbalno ali fizično nasilje. Prav tako se ne tolerira homofobije, transfobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.

Vse obiskovalce/ke prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na kulturnicenterq@gmail.com in FB stran kluba Tiffany.
____________________

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov