Prisluhni Školjki

Podrobnosti

  • petek | 7. junija 2019 - sobota | 8. junija 2019
  • 23:00 - 05:00
  • Masarykova cesta 24 1000 Ljubljana
Prisluhni školjki in nežnemu šelestenju listja v lahnem poletnem vetrcu, kajti v petek je otvoritev Tiffanijevega prelestnega vrta – zeleni queer oazi sredi Ljubljane, kjer se boste brez skrbi predajali užitkom in uživali lepote noči.
 
We are delighted to announce the grand opening of Tiffany’s Wonderful Garden – the green queer oasis in the middle of Ljubljana. Join us and lets together celebrate rainbow love and dance the night away.
 
Sing it! Dance it! Love it!
 
Klub Tiffany – najbolj queer zabava v mestu.
 
____________________
 
▲ DJ NAJ ▲ 7.6.2019▲
 
____________________
 
Vstopnina/entrance:
3 eur < 24h > 5 eur
 
————————–————-
Na petkovi zabavi vam ponujamo možnost anonimnega in brezplačnega testiranja na SPO. Testiranje je namenjeno MSM populaciji.
 
Brezplačno testiranje vam omogoča Klub Tiffany, Legebitra, ŠKUC in ŠKUC Magnus
————————–————-
 
ŠKUC– Kulturni center Q obvešča:
 
Klub Tiffany predstavlja varen prostor, ki ga sooblikujemo vsi_e, namenjen GLBTQ skupnosti, kjer je prepovedano vsakršno verbalno ali fizično nasilje. Prav tako se ne tolerira homofobije, transfobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.
 
Vse obiskovalce/ke prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na kulturnicenterq@gmail.com in FB stran Klub Tiffany.
____________________
 
Kulturni center Q
ŠKUC

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov