Pride After Party

Podrobnosti

  • sobota | 15. junija 2024 - nedelja | 16. junija 2024
  • 23:00 - 05:00
  • Klub Tiffany, Masarykova 24, 1000 Ljubljana

Pridružite se nam na nepozabnem zaključku letošnjega Festivala Parada ponosa, in sicer na spektakularnem Pride after-žuru na Metelkovi, ki ga v sodelovanju z društvom Parada ponosa, klubom Monokel, kolektivom Ustanova ter kluboma Gala hala in Gromka prvič pripravljamo v taki obliki!

Štirje klubi, mega koncert, senzacionalne_i DJ-ke_ji … neprekinjeno raznoliko glasbeno dogajanje s kvir izvajalkami_ci od 23. do 5. ure zjutraj obljublja nepozabno noč, polno energije, ljubezni in sprejemanja na enem najbolj ikoničnih prizorišč slovenske kvir scene. Skupaj naredimo Parado ponosa še bolj nepozabno!


▲ Tiffany: Duki, Naj, Protein  ▲ 15. 6. 2024 ▲ 23:00 – 5:00


Vstopnina / Entrance fee:

Predprodaja: 20 € (enotna cena za vse 4 klube) – Predprodaja vstopnic na dogodkih Društva Parada ponosa / Presale tickets available at Ljubljana Pride events

Na dan dogodka (od 16. ure dalje): 25 €


V koprodukciji z društvom Parada ponosa, klubom Monokel ter kolektivom Ustanova in v sodelovanju s kluboma Gala hala in Gromka. / In co-production with Ljubljana Pride, club Monokel and the Ustanova collective, and in collaboration with clubs Gala hala and Gromka.


Program Kulturnega centra Q poleg lastnega vložka podpirajo Urad za mladino in Oddelek za socialno varstvo Mestne občine Ljubljana, Urad Republike Slovenije za mladino in JAK.


ŠKUC – Kulturni center Q obvešča:

Klub Tiffany predstavlja varen prostor, ki ga sooblikujemo vsi_e, namenjen GLBTQ skupnosti, kjer je prepovedano vsakršno verbalno ali fizično nasilje. Prav tako se ne tolerira homofobije, bifobije, transfobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.

Vse obiskovalke_ce prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na kulturnicenterq@gmail.com in FB stran Klub Tiffany.


Naše dejavnosti lahko podprete z donacijami na različne načine.

Za vašo podporo se iskreno zahvaljujemo.

 

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov