Pop Nation w/Lara Lens

Podrobnosti

  • petek | 7. oktobra 2022 - sobota | 8. oktobra 2022
  • 23:00 - 05:00
  • Klub Tiffany, Masarykova 24, 1000 Ljubljana

Da bo tokratna petkova noč vroča in Pop Nation nepozaben ter se boste zagotovo naplesali, bo s svojo glasbeno opremo poskrbela Lara Lens, mlada slovenska DJ-ka iz Ljubljane, ki v vsakem nastopu izžareva pozitivno energijo in si prizadeva za nepozabno ter edinstveno izkušnjo svoje publike.

POP NATION je sproščena in priljubljena petkova zabava, kjer smo LGBT osebe lahko to kar smo. Svobodni in sproščeni ljudje, ki se zabavajo pod ponosno mavrično zastavo!

Zato se nam pridruži v petek tudi ti!

Sing it! Dance it! Love it!

Pop Nation – najbolj queer zabava v mestu.


▲Lara Lens▲ 7. 10. 2022 ▲


Vstopnina / Entrance fee: 5 € < 0.00 > 7 €


Program Kulturnega centra Q poleg lastnega vložka podpirajo Urad za mladino in Oddelek za socialno varstvo Mestne občine Ljubljana, Urad Republike Slovenije za mladino in JAK.


ŠKUC – Kulturni center Q obvešča:

Klub Tiffany predstavlja varen prostor, ki ga sooblikujemo vsi_e, namenjen GLBTQ skupnosti. Prav tako se ne tolerira homofobije, bifobije, transfobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.

Vse obiskovalke_ce prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na kulturnicenterq@gmail.com in FB stran Klub Tiffany.


Naše dejavnosti lahko podprete z donacijami na različne načine.

Za vašo podporo se iskreno zahvaljujemo.

 

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov