Pop Nation w/DJ Naj

Podrobnosti

  • petek | 23. decembra 2022 - sobota | 24. decembra 2022
  • 23:00 - 05:00
  • Klub Tiffany, Masarykova 24, 1000 Ljubljana

Ta petek vas vabimo na posebni predbožični Pop Nation, na katerem bomo tudi v Klubu Tiffany prižgali lučke, nabijali pop in božične komade, ter se predajali decembrskim radostim. Za vročico na plesišču bo tokrat poskrbel Dj Naj!

POP NATION je sproščena in priljubljena petkova zabava, kjer smo LGBT osebe lahko to kar smo. Svobodni in sproščeni ljudje, ki se zabavajo pod ponosno mavrično zastavo!

Zato se nam pridruži v petek tudi ti!

Sing it! Dance it! Love it!

Pop Nation – najbolj queer zabava v mestu.


▲ DJ Naj▲ 23. 12. 2022 ▲


Vstopnina / Entrance fee: 5 € < 0.00 > 7 €


Artwork: Jakob Golob


Program Kulturnega centra Q poleg lastnega vložka podpirajo Urad za mladino in Oddelek za socialno varstvo Mestne občine Ljubljana, Urad Republike Slovenije za mladino in JAK.


ŠKUC – Kulturni center Q obvešča:

Klub Tiffany predstavlja varen prostor, ki ga sooblikujemo vsi_e, namenjen GLBTQ skupnosti, kjer je prepovedano vsakršno verbalno ali fizično nasilje. Prav tako se ne tolerira homofobije, bifobije, transfobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.

Vse obiskovalke_ce prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na kulturnicenterq@gmail.com in FB stran Klub Tiffany.


Naše dejavnosti lahko podprete z donacijami na različne načine.

Za vašo podporo se iskreno zahvaljujemo.

 

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov