Pogovarjajmo se o gejevskem seksu in drogah

Podrobnosti

  • ponedeljek | 18. marca 2019
  • 19:00 - 21:00
  • Masarykova cesta 24 1000 Ljubljana

Torek, 19. marec ob 19:00

Ekipa projekta Kemseks.si vas vabi na pogovor gejevskem seksu, partijih in drogah. Tokrat se bomo pogovarjali z Mino Paš, integrativno relacijsko psihoterapevtko in doktorico medicine, ki poleg zasebne psihoterapevtske prakse že več kot 15 let dela na področju zmanjševanja škode zaradi uporabe drog in alkohola. V DrogArt svetovalnici izvaja svetovalno in terapevtsko delo z uporabniki psihoaktivnih snovi.

Pogovarjali se bomo o kemseksu, o drogah, seksu in užitku. Ter o mejah. Meje na prvi pogled ne pašejo zraven nebrzdanega seksa in užitka. Daleč od tega. Delujejo omejujoče. Zakaj potem sploh govoriti o njih v tem kontekstu? Pravzaprav bomo govorili o tem kaj želimo doživeti in česa ne. Skušali bomo razmejiti to kar hočemo od tega česar nočemo doživeti.

Predvsem pa bomo veseli vaših vprašanj in vaših izkušenj s postavljanjem mej.

V kolikor imate kakšna vprašanja, nam jih lahko pošljete do ponedeljka, 18. 3., in na dogodku bomo skušali na njih odgovoriti. Vprašanja pošljite na info@kemseks.si

Vsak udeleženec pogovora bo dobil tudi praktično darilo – Kemseks.si party paketek.

Program Kemseks.si je namenjena gejem in biseksualnim moškim, ki se srečujejo s kemseksom. Pogovor poteka v varnem prostoru, v katerem lahko vsak deli svojo izkušnjo.

Dogodek/aktivnost poteka v okviru programa Kemseks: zmanjševanje tveganj povezanih z uporabo drog in spolnostjo med MSM. Program izvajajo ŠKUC Magnus, DIC Legebitra in DrogArt. Program finančno podpirata Ministrstvo za zdravje RS in Mestna občina Ljubljana.

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov