Nulla

29.8.//Nulla

Podrobnosti

  • sobota | 29. avgusta 2020
  • 21:00 - 23:59
  • Masarykova cesta 24, 1000 Ljubljana

Klub Tiffany vabi na večer elektronske glasbe z Nullo. Pridružite se nam v čarobnem vzdušju Tifanijevega vrta ob dobri glasbi in družbi.


Nulla

Že na njenem samem začetku elektronske glasbene poti smo prepoznali njen talent in skrbno selekcijo, ki se je s časoma nadgrajevala in obsega vse od electro biserov in obskurnega techna do različnih stranpoti klubske elektronike. Večkrat nas je že navduševala na Roza K4, našo začetno intuicijo, da s svojo glasbo misli resno, pa potrdila, ko je plesišče ogrevala za Heleno Hauff in Carla Finlowa. Njena nova strast je postala produkcija in julija je že objavila svoj prvi štiklc Elektromagnetik pri založbi Kamizdat. Tokrat pa (uradno) prvič na vrtu kluba Tiffany.

https://soundcloud.com/nulla0

Število mest na vrtu je omejeno zaradi zagotavljanja omejitev širjenja COVID-19.


▲Nulla▲ 29. 8. 2020▲


Vstopnina/entrance: 3 eur


POMEMBNO:
Na letni vrt prihajajte le, če ste zdravi_e, nimate simptomov okužbe z novim koronavirusom in niste bile_i izpostavljene_i tveganjem za okužbo z novim koronavirusom.
 
Za vstop v zaprte prostore potrebujete masko, pred vstopom si razkužite roke.
 
Upoštevajte priporočila NIJZ::

ŠKUC – Kulturni center Q obvešča:
Klub Tiffany predstavlja varen prostor, ki ga sooblikujemo vsi_e, namenjen LGBTQ skupnosti, kjer je prepovedano vsakršno verbalno ali fizično nasilje. Prav tako se ne tolerira homofobije, bifobije, transfobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.
Vse obiskovalke_ce prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na kulturnicenterq@gmail.com in FB stran Klub Tiffany.


Doniraj in podpirajZa več informacij sledi povezavi.

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov