Mikser za znoret

Mikser za znoret

Podrobnosti

  • sreda | 5. oktobra 2022
  • 18:00 - 21:00
  • Klub Tiffany, Masarykova 24, 1000 Ljubljana

Mikser za znoret je nov koncept zdrave zabave, ki smo ga oblikovali posebej za vse, ki se želite razgibati in sprostiti v dobri družbi ter obenem narediti nekaj dobrega dušo in telo.

Je kot plesna terapija za vse generacije!

Je miksanje telesa ob super glasbi pod vodstvom Igorja Sviderskega, ki nas bo plesno motiviral in naučil kak nov plesni korak in gib.

To je čas brez substanc, tobaka, alkohola in sedenja.

Na dogodku bomo pripravili tudi info kotiček, kjer bodo na voljo zloženke s kondomi, informacije o PrePu, o cepljenju proti hepatitisu A in B, HPV, opičjim kozam in še veliko več.

Pridi v primerni obleki za miganje, miksanje, šejkanje in potresavanje telesa! :-)

Zaradi omejenega prostora so potrebne predhodne prijave na e-mail magnus@skuc.org
V sporočilu napiši le svoje ime in datum obiska.

Toplo vabljeni!
Ekipa Škuc Magnus


IGOR SVIDERSKI

plesalec, koreograf in plesni pedagog ter magister umetnosti giba, je s svojim ustvarjalnim in pedagoškim delom na področju sodobnega plesa in uprizoritvenih umetnosti prisoten vse od leta 1989.
Kot plesalec in koreograf je sodeloval in sodeluje s številnimi domačimi in tujimi plesnimi in gledališkimi ustvarjalci na področju plesa, gledališča, filma in performansa. Kot plesni pedagog poučuje plesne ure sodobnih plesnih tehnik in vodi delavnice plesne improvizacije doma in v tujini. Leta 2019 je s plesnim performansom Tridekada obeležil 30 let delovanja in ustvarjanja. Trenutno živi v Ljubljani ter sodeluje pri uprizoritvi treh plesno-gledaliških projektov.

Artwork: Urša Čuk (Rastrlab)


Aktivnost je del projekta Ustavimo hiv in jo sofinancira Ministrstvo za zdravje.


Program Kulturnega centra Q poleg lastnega vložka podpirajo Urad za mladino in Oddelek za socialno varstvo Mestne občine Ljubljana, Urad Republike Slovenije za mladino in JAK.


ŠKUC – Kulturni center Q obvešča:

Klub Tiffany predstavlja varen prostor, ki ga sooblikujemo vsi_e, namenjen GLBTQ skupnosti. Prav tako se ne tolerira homofobije, bifobije, transfobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.

Vse obiskovalke_ce prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na kulturnicenterq@gmail.com in FB stran Klub Tiffany.


Naše dejavnosti lahko podprete z donacijami na različne načine.

Za vašo podporo se iskreno zahvaljujemo.

 

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov