Kunt Party: ZOO Edition

Podrobnosti

  • sobota | 1. julija 2023 - nedelja | 2. julija 2023
  • 23:00 - 05:00
  • Klub Tiffany, Masarykova 24, 1000 Ljubljana

Bi radi videli “kuntatičen” drag show? Si želite klepetati z drag kraljicami iz hiše Kunt? Se želite zabavati ob igrah in plesati na divje živalske ritme? Sedaj imate priložnost!

Pridružite se nam na Kunt tematskem partyju. Tokrat bo kar živalsko, saj je tema večera ZOO! Ne zamudite te priložnosti in pridite žurat z nami. Bonus točke boste prejeli, če je vaš outfit “on theme”.


▲ Kunt Party: ZOO edition ▲ 1. 7. 2023 ▲

▲ DJs: Mentalika & msn gf ▲


Vstopnina / Entrance fee: 5 € < 0.00 > 7 €


Oblikovanje: Jakob Golob


Program Kulturnega centra Q poleg lastnega vložka podpirajo Urad za mladino in Oddelek za socialno varstvo Mestne občine Ljubljana, Urad Republike Slovenije za mladino in JAK.


ŠKUC – Kulturni center Q obvešča:

Klub Tiffany predstavlja varen prostor, ki ga sooblikujemo vsi_e, namenjen GLBTQ skupnosti, kjer je prepovedano vsakršno verbalno ali fizično nasilje. Prav tako se ne tolerira homofobije, bifobije, transfobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.

Vse obiskovalke_ce prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na kulturnicenterq@gmail.com in FB stran Klub Tiffany.


Naše dejavnosti lahko podprete z donacijami na različne načine.

Za vašo podporo se iskreno zahvaljujemo.

 

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov