Kavarniški večer s Klavdijo in Filipom

Podrobnosti

  • četrtek | 31. marca 2016
  • 20:00

Atmosfero na kavarniškem bosta znova krojila Klavdija in Filip, ki sta do zdaj postala že utečen duet in stara znanca odra kavarniških večerov. V njuni družbi bomo toplo sprejele_i prihajajočo pomlad in jo proslavile_i. Pridružite se nam!

Link do Youtube kanala in FB strani, kjer lahko poslušate Klavdijino petje:

www.youtube.com/channel/UCT5p1WXptO93yY6gG33qbFg
www.facebook.com/EuropeanGuys1/info/?tab=page_info

Vabljene_i!

________

Projekt Kavarniški večeri je nastal s ciljem odpiranja javnega prostora ustvarjalkam_cem LGBTQ na vseh področjih umetnosti in želje po ustvarjanju novega prostora za druženje, uživanje ob glasbi, skodelici čaja ali kave, smehu in dobri družbi. Namen projekta je ponuditi mladim ustvarjalkam_cem prostor, v katerem bodo lahko zablestele_i s svojim talentom in hkrati gledalkam_cem ponuditi vsebine, ki so sproščene, kvalitetne, spontane, naše. Vsak drugi četrtek se klub Tiffany prelevi v elegantno kavarno, ki vabi k posedanju, uživanju ob najljubši pijači in predajanju umetniškemu programu, ki ga za obiskovalke_ce pripravljajo mladi. Vabimo vse LGBTQ-ustvarjalce_ke, glasbenike_ce, gledališčnike_ce, plesalce_ke, slikarje_ke in preostale, da predstavijo svoja dela publiki in se z nami podružijo.Če želite predstaviti svoje delo na Kavarniškem večeru, nam pišite na drustvo.appareo@gmail.com ali kulturnicenterq@gmail.com.

Kavarniške večer organizirajo Društvo informacijski center Legebitra, Klub Tiffany (ŠKUC – Kulturni center Q) in Društvo Appareo. Projekt sofinancira Urad za mladino pri Mestni občini Ljubljana.

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov