Kabaret Tiffany vabi nove člane_ice

Kabaret Tiffany Dobimo se pred ŠKUCem 2021 (foto: Simao Bessa)

Podrobnosti

  • torek | 19. oktobra 2021
  • 19:00 - 21:00
  • Klub Tiffany, Masarykova cesta 24, Ljubljana
Kabaret Tiffany začenja novo sezono in k sodelovanju vabi nove člane_ice. Avdicija bo potekala v klubu Tiffany v torek, 19. 10. 2021 ob 19. uri.

Kabaret Tiffany je program namenjen LGBTQ osebam in zasnovan kot laboratorij za raziskovanje LGBTQ uprizoritvenih umetnosti, avtonomnega odrskega izraza in telesa. Kabaret v sedanji obliki poteka od 2013. Izvira iz mreženja in dela LGBTQ performativnih umetnikov_c, ki v klubu Tiffany delujejo od 2009 naprej.

POGOJI ZA PRIJAVO

Pogoj za prijavo je večinska prisotnost na srečanjih, ki potekajo ob torkih zvečer.

Vse zainteresirane prosimo, da nam ob prijavi pošljejo kratko motivacijo, zakaj bi se želeli_e pridružiti Kabareju Tiffany, in opišejo dosedanje izkušnje.

Rok prijave: petek, 15. 10. 2021.

Prijave zbiramo na elektronski naslov kulturnicenterq@gmail.com.

AVDICIJA

Za avdicijo pripravite krajšo odrsko točko (do 5 min). Za točko lahko uporabite katerokoli metodo: ples, govor, lipsink, drag, omejitev ni.

Vabljeni_e k sodelovanju!


Foto: Simao Bessa


POMEMBNO:

Dogodka se udeležite le, če ste zdravi_e, nimate simptomov okužbe z novim koronavirusom in niste bile_i izpostavljene_i tveganjem za okužbo z novim koronavirusom.

Udeležba je možna le z dokazilom o izpolnjenem pogoju PCT (preboleli, cepljeni, testirani).

Upoštevajte priporočila NIJZ:
https://www.nijz.si/…/preprecevanje-okuzbe-z-virusom…


Program Kulturnega centra Q podpirajo Urad za mladino in Oddelek za socialno varstvo Mestne občine Ljubljana, Urad Republike Slovenije za mladino, JAK in JSKD.


ŠKUC – Kulturni center Q obvešča:

Klub Tiffany predstavlja varen prostor, ki ga sooblikujemo vsi_e, namenjen LGBTIQ+ skupnosti, kjer je prepovedano vsakršno verbalno ali fizično nasilje. Prav tako se ne tolerira homofobije, bifobije, transfobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.

Vse obiskovalke_ce prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na kulturnicenterq@gmail.com in FB stran Klub Tiffany.


Naše dejavnosti lahko podprete z donacijami na različne načine.

Za vašo podporo se iskreno zahvaljujemo.

 

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov