K4 ROZA

Podrobnosti

  • sobota | 21. septembra 2019 - nedelja | 22. septembra 2019
  • 23:00 - 05:00
  • Kersnikova 4 1000 Ljubljana

Virgo inter Virgines /Virgin among the virgins

Ljubljansko klet ponovno odpiramo nepozabnim nočem polnim glamurja, zapeljivih pogledov in slepilnih žarometov. Novo sezono K4 Roza otvarja beograjska naveza! Na velikem flooru bo kraljevala kvirovska ikona Sonja Sajzor, na malem flooru pa ji bo pariral Greïgus, oba zvezdi beograjskih klubskih noči. Domačo družbo za mešalkami jima bosta delala Duki in Luna.

Kot da bi bili devica in bi za vas to vse bilo prvič, se boste lahko prepustili nočnim vibracijam in nedolžni večer se bo prelevil v nekaj povsem drugačnega. Na odru K4 se bo zgodil šov Virgin among the virgins kraljic preoblek iz House of Dynasty & co. Sonja Sajzor je srbska trans aktivistka, producentka, DJ-ka in multidisciplinarna vizualna umetnica. Je ustanoviteljica The Thronic laba-a, artističnega koletiva, ki promovira kvir performativnost in kulturo kraljic preoblek. Največ delujejo v razvpitem beograjskem klubu Drugstore. Na velikem floru nam bo postregla s starimi in novimi pop hiti. Družbo ji bo delal DJ Duki, ki že skoraj dve desetletji nastopa izključno na LGBT žurih in se z lahkoto sprehaja med pop naslado in klubskimi himnami.

Dete beograjskih ulic DJ Greïgus raziskuje svet in zvoke, ki izvirajo iz zapuščine Drugega poletja ljubezni 88/89, začetka rave scene v Veliki Britaniji. Z glasbo želi spraviti plesišče v gibanje in ekstazo, kar mu najbolje uspeva skozi acid house in melodičen, poskočen techno, ki ga rad preplete z raznoliki vložki, od lo-fi house ritmov, electra, eksperimentalnih spin-offov, do trenserskih old school »vzletov« in industrijskih sint zvokov. Ne glede na to, ali vrti na skritem prizorišču v naravi ali v industrijski hali, ga vodi ista ideja: znoj, kri in solze naj namočijo tla, po katerih se pleše!

Veliki:
Sonja Sajzor
Duki
Petra (House of Dynasty)
Plastika (House of Dynasty)
Anastacia (House of Dynasty)
Carol
Babsy Adler
Karmen Daš

Mali:
Greïgus
Luna
TBA

KLUB K4
Kersnikova 4, Ljubljana
www.klub-k4.si // www.facebook.com/klubk4

STAROSTNA OMEJITEV / AGE LIMIT: 18+

VSTOPNINA / ENTRANCE FEE:
8€ < 24.00 < 10€

INFO: info@klub-k4.si

GARDEROBA / LOST & FOUND
k4garderoba@gmail.com

Društvo Škuc
Pink. The Underground
Trashout

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov