Improške: Pomladni okusi

Podrobnosti

  • sreda | 31. maja 2023
  • 20:00 - 21:00
  • Klub Tiffany, Masarykova 24, 1000 Ljubljana

Pomladni okusi so omnibus kratkih improviziranih prizorov, ki se ukvarjajo s temami stikov, spola in okusov. S pomočjo predlogov občinstva bomo okušale potovanje med sladkim in grenkim, slanim in kislim ter vseh možnih kombinacij okusov, ki jih lahko prinesejo medsebojni odnosi in zgodbe posameznic. Ajvar, brokoli, goveja juha, pomfri ali panna cotta? Vabljeni, da z nami doživite celo paleto gurmanskih prizorov.

ImproŠke so odprta, nehierarhično organizirana skupina improvizatork, ki deluje pod okriljem Društva IMPRO. V okviru skupine raziskujejo vprašanja spola in se lotevajo različnih projektov, kjer se poigravajo s spolnimi stereotipi in njihovo subverzijo. Skupina deluje od leta 2014, od takrat pa so izvedle številne produkcije, nastopile na festivalih Dobimo se pred Škucem, Rdeče zore, Rdeči reviji in Goli oder.


▲ Improške: Pomladni okusi ▲ 31. 5. 2023 ▲ predstava impro gledališča ▲


Vstopnina / Entrance fee: 5 €


Improvizatorke: kolektiv Improške (Olivija Grafenauer, Doroteja Jemec, Eva Jus, Mistral Majer, Liza Močnik in Sara Šoukal)

Luč in zvok: Veronika Hana Grubič

Produkcija: Društvo za kulturo in izobraževanje IMPRO (Facebook, Instagram)

Trajanje: 60 min


Program Kulturnega centra Q poleg lastnega vložka podpirajo Urad za mladino in Oddelek za socialno varstvo Mestne občine Ljubljana, Urad Republike Slovenije za mladino in JAK.


ŠKUC – Kulturni center Q obvešča:

Klub Tiffany predstavlja varen prostor, ki ga sooblikujemo vsi_e, namenjen GLBTQ skupnosti, kjer je prepovedano vsakršno verbalno ali fizično nasilje. Prav tako se ne tolerira homofobije, bifobije, transfobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.

Vse obiskovalke_ce prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na kulturnicenterq@gmail.com in FB stran Klub Tiffany.


Naše dejavnosti lahko podprete z donacijami na različne načine.

Za vašo podporo se iskreno zahvaljujemo.

 

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov