Glitter box: Greh in rahločutnost

Podrobnosti

  • petek | 22. junija 2018 - sobota | 23. junija 2018
  • 23:00 - 05:00
  • Masarykova cesta 24 1000 Ljubljana

Na žalost ima naša glitter diva tri hudobne in zaščitniške taške, ki prepodijo vsakega snubca, ki se jim ne zdi primeren. Sama ve, da se bo morala poročiti – najverjetneje s kakšnim starim, dolgočasnim in perverznim sugar daddyjem – toda dokler ji tega še ni treba, se namerava naša junakinja dobro zabavati.

Vendar pa taška Majda, velika spletkarka in glavna opravljivka na Tiffanijevem dvoru, svoji prijateljici ne dovoli, da bi pohajala naokoli popolnoma brez nadzora, zato prosi svojega prijatelja, grofa Jožeta Šišenskega, naj pazi na živahno lepotico.

Ali je lahko spremljevalec manj primeren, in hkrati privlačnejši, kot Werner? Moški je očarljiv kot greh, razvpit malopridnež, hazarder in panseksualni nenasitnež.

Ali se bo naša diva lahko uprla poželenju, ki razganja njeno hedonistično telo, ki ga oblivajo valovi bleščic in skritih naslad.

Zavrtite se v vrtincu strasti in slastnih vibracijah.

Tiffanijev glitterbooth, izkušene hostese z nasmehom na ustih in dildotom v žepu ter najbolj prefinjene raznobarvne bleščice vas že nestrpno pričakujejo.

Bleščičaj se ponosno!

____________________

▲GLITTER BOX▲ 22.6.2018▲

▲DJ ZOIS▲
____________________

Vstopnina/entrance:
3 eur < 24h > 5 eur

____________________

ŠKUC – Kulturni center Q obvešča:

Klub Tiffany predstavlja varen prostor, ki ga sooblikujemo vsi_e, namenjen GLBTQ skupnosti, kjer je prepovedano vsakršno verbalno ali fizično nasilje. Prav tako se ne tolerira homofobije, transfobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.

Vse obiskovalce/ke prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na kulturnicenterq@gmail.com in FB stran kluba Tiffany.
____________________

Škuc (www.skuc.org)

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov