Fotografski tečaj Fotkam, ja, in?

Podrobnosti

  • petek | 6. junija 2014 - četrtek | 26. junija 2014
  • Masarykova cesta 24, Ljubljana

ŠKUC – Kulturni center Q (Klub Tiffany) predstavlja in vabi na brezplačen fotografski tečaj Fotkam, ja, in?, ki se bo izvajal v juniju 2014 v Klubu Tiffany in na Paradi ponosa 2014.

Tokrat se bomo posvetili reportažni in portretni fotografiji. Delavnica je namenjena vsem, ki še niste imeli_e priložnosti dodobra spoznati svojega fotoaparata in ga v celoti izkoristiti ali pa že veliko veste pa bi želeli_e še nadgraditi svoje znanje. Spoznali_e boste skrivnosti uspešnih fotografij. Primeren je za vse, ki želite svoje fotografsko znanje podpreti teoretično in svoj fotoaparat do popolnosti izkoristiti za izdelavo čudovitih kompozicijsko izpiljenih fotografij.

petek 6. 6. ob 17:00  3 ure teorije, ki zajemajo spoznavanje fotoaparata in uporabo likovnih elementov pri komponiranju fotografij. Naučili_e se boste pravilno izmeriti svetlobo, določiti barvno temperaturo in izkoristiti razne svetlobne pogoje; Preizkusili_e bomo različne pristope in načine fotografiranja na ulici in portretiranja.

sobota 14. 6. ob 14:00 3 ure pregledovanje in konzultiranje posnetih terenskih fotografij in izpopolnitev teorije glede na posnete fotografije. Ob 17:00 nadaljujemo s fotografiranjem Parade.

sreda 18. 6. ob 17:00 3 ure obdelovanje fotografij v različnih računalniških programih in izbiranje za zaključno projekcijo.

četrtek 26. 6. Ob 20:00  Zaključek delavnice. Predstavitev izbranih fotografij – projekcija na Kavarniškem večeru v Klubu Tiffany.

Fotografski tečaj vodi fotografinja Jasna Klančišar. Več o njenem delu na: www.jasnaklancisar.net in http://fotouk.wordpress.com

Vse dodatne informacije in prijava na: Fotouk.delavnica@gmail.com
Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavo.

Tečaj omogočata ŠKUC – Kulturni center Q (Klub Tiffany) in Mestna občina Ljubljana.

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov