Fairy Queen Garden Party

Podrobnosti

  • petek | 5. julija 2024 - sobota | 6. julija 2024
  • 23:00 - 05:00
  • Klub Tiffany, Masarykova 24, 1000 Ljubljana

Vrača se nepozabna vilinska zabava Kluba Tiffany – Fairy Queen Garden Party. Noč posvečena vsem vilinskim in drugim mističnim bitjem, ki bodo ob ritmih DJ Proteina ta petek na skritem Tiffanijevem poletnem vrtu posebej za vas ustvarila noč polno hedonizma, domišljije in ekstravagance.

Tekom noči vas bodo skozi čarobne kotičke kluba popeljale vilinske kraljice in kralji Kluba Tiffany skupaj z Ana Lizo in Mr. Chichijem. Z vilinskim prahom pa vas bo na vhodu magičnega vrta posipala Iza Kunt!

Dresscode: All things fairytale and extravangace!

Sing it! Dance it! Love it!

Klub Tiffany – najbolj queer klub v mestu.


▲ DJ Protein, Ana Liza, Mr. Chichi, Liza Kunt ▲ 5. 7. 2024 ▲


Vstopnina / Entrance fee: 5 € < 0.00 > 7 €


Oblikovanje: Jakob Golob


Program Kulturnega centra Q poleg lastnega vložka podpirajo Urad za mladino in Oddelek za socialno varstvo Mestne občine Ljubljana, Urad Republike Slovenije za mladino in JAK.


ŠKUC – Kulturni center Q obvešča:

Klub Tiffany predstavlja varen prostor, ki ga sooblikujemo vsi_e, namenjen GLBTQ skupnosti, kjer je prepovedano vsakršno verbalno ali fizično nasilje. Prav tako se ne tolerira homofobije, bifobije, transfobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.

Vse obiskovalke_ce prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na kulturnicenterq@gmail.com in FB stran Klub Tiffany.


Naše dejavnosti lahko podprete z donacijami na različne načine.

Za vašo podporo se iskreno zahvaljujemo.

 

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov