dvidevat | 2. 10.

dvidevat 2. 10.

Podrobnosti

  • sobota | 2. oktobra 2021
  • 20:00 - 00:00
  • Klub Tiffany, Masarykova cesta 24, Ljubljana
Na naš vrt se vrača kraljica ljudskih src in ljubljanske elektronike, ena in edina dvidevat.

Vabljeni_e!


Vstopnina: 3 € < 21.00 > 5 €


Jera Topolovec je pod umetniškim imenom »dvidevat« pričela z eksploracijo elektronske glasbene scene v letu 2019. Njena glasba je kovana iz pretežno surovih perkusij, minimalizirane melodičnosti, ki pa je kljub temu prežeta s harmoničnostjo galaktičnih in električnih elementov. Le-ta se razprostira med detroitskim »oldschool upbeat« electro žanrom, akustičnimi brejki, pa vse do novejšega techna.

V preteklih letih se je dvidevat preizkusila na klubski sceni, pretežno v klubu K4, prav tako pa je bila povabljena na drugo edicijo tolminskega Butika. V juliju 2020 je izdala svoj prvi komad na kompilaciji Access Frame: Equity založbe Kamizdat, z naslovom unum. V sodelovanju z berlinskim klubom Klub Ostkreutz je nedavno pripravila tudi podcast za 21. serijo. Najnovejši izdelek sezone »streamanja« pa je ustvarila v sodelovanju z novonastalo platformo Prospekt [PRSPKT]. Od aprila je dvidevat rezidentka DJ SEANSE na Radiu Študent. Deluje tudi v okviru organizacije nedavno nastale platforme United We Stream v regiji Balkana.


V klubu Tiffany spoštujemo ukrepe NIJZ, prosimo, dajte jih še vi. Zaželeno je odgovorno druženje.


Veseli bomo vašega obiska, hkrati pa se vam v naprej zahvaljujemo, ker pomagate pri ohranjanju in delovanju skupnostnega prostora.


POMEMBNO:
Dogodka se udeležite le, če ste zdravi_e, nimate simptomov okužbe z novim koronavirusom in niste bile_i izpostavljene_i tveganjem za okužbo z novim koronavirusom.

Obisk prireditve je možen le z dokazilom o izpolnjenem pogoju PCT (preboleli, cepljeni, testirani).

Pred vstopom si razkužite roke.

Uporaba zaščitne maske je v zaprtih prostorih obvezna.

Upoštevajte priporočila NIJZ:
https://www.nijz.si/…/preprecevanje-okuzbe-z-virusom…


Program Kulturnega centra Q podpirajo Urad za mladino in Oddelek za socialno varstvo Mestne občine Ljubljana, Urad Republike Slovenije za mladino, JAK in JSKD.


ŠKUC– Kulturni center Q obvešča:

Klub Tiffany predstavlja varen prostor, ki ga sooblikujemo vsi_e, namenjen LGBTIQ+ skupnosti, kjer je prepovedano vsakršno verbalno ali fizično nasilje. Prav tako se ne tolerira homofobije, bifobije, transfobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.

Vse obiskovalke_ce prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na kulturnicenterq@gmail.com in FB stran Klub Tiffany.


Naše dejavnosti lahko podprete z donacijami na različne načine.

Za vašo podporo se iskreno zahvaljujemo.

 

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov