Čajanka s Salome: dr. Darja Zaviršek

Podrobnosti

  • četrtek | 24. novembra 2022
  • 19:00 - 22:00
  • Klub Tiffany, Masarykova 24, 1000 Ljubljana

V sodelovanju z Društvom DIH vabimo na prijeten pogovorni večer, ki bo v četrtek, 24. novembra 2022, ob 19. uri v Klubu Tiffany.

V tokratni Čajanki s Salome, gostimo sociologinjo, profesorico na Fakulteti za socialno delo in avtorico številnih znanstvenih del dr. Darjo Zaviršek.

Pogovarjali se bomo o njenem prispevku k razumevanju fenomena mavričnih družin, njenem akademskem delu, o njenem spremljanju, podpori in osebnem doživljanju LGBT-gibanja pri nas in tudi o staranju.

Pridruži se nam!

Se vidimo v Tifli!


Dogodek organizira: Društvo DIH v sodelovanju s ŠKUC-Kulturni center Q/Klub Tiffany


Dogodek sofinancira Mestna občina Ljubljana.


Program Kulturnega centra Q poleg lastnega vložka podpirajo Urad za mladino in Oddelek za socialno varstvo Mestne občine Ljubljana, Urad Republike Slovenije za mladino in JAK.


ŠKUC – Kulturni center Q obvešča:

Klub Tiffany predstavlja varen prostor, ki ga sooblikujemo vsi_e, namenjen GLBTQ skupnosti. Prav tako se ne tolerira homofobije, bifobije, transfobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.

Vse obiskovalke_ce prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na kulturnicenterq@gmail.com in FB stran Klub Tiffany.


Naše dejavnosti lahko podprete z donacijami na različne načine.

Za vašo podporo se iskreno zahvaljujemo.

 

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov