Sobotni salon: Salome in Miha v velikem jabolku

Podrobnosti

  • sobota | 16. decembra 2017
  • 20:00 - 23:00
  • Trubarjevi 76A 1000 Ljubljana

V soboto, 16. decembra 2017, ob 20.00 svoja vrata ponovno na široko razpira transgeneracijski Sobotni salon.

Tokratno srečanje bo izjemoma na Legebitri, na Trubarjevi 76A, in bo izjemno v vseh pogledih.

Salon bo namreč gostil največji divi domače LGBT estrade, Salome Queenin Miha Kavčič, ki sta se pred meseci vrnila z zmagovitega zasvojevalskega pohoda po New Yorku.

Kako je na kolena padel ves Manhattan, ali je med Amando Lepore in Salome preskočila iskrica, zakaj našega neločljivega para ni mogel prezreti niti legendarni RuPaul, ali je glava Lady Liberty še na znamenitem kipu? Svoje sočne in nepozabne dogodivščine v velikem jabolku bosta v besedi in sliki prikazala kar sama.

Po pogovoru … New York cheese cake, macaroni and cheese, punch bowl … Salome pa bo prinesla svojo znamenito limonino pito.
In tudi muzika bo v stilu.

Pridite!

ekipa Sobotnega Salona
Katarina, Viki, Jernej, Dušan in Mitja

Cover fotka: by Miha Kavčič
_______________________________________________
Sobotni salon pripravljamo Društvo informacijski center Legebitra, ŠKUC – Kulturni center Q/Klub Tiffany in Medoti s ciljem spodbujanja transgeneracijskega druženja, socializacije in zabave LGBTQ oseb.
_______________________________________________
Delovanje ter programe in projekte Društva informacijski center Legebitra sofinancirajo: Mestna očina Ljubljana – Oddelek za zdravje in socialno varstvo, Študentska organizacija univerze v Ljubljani in Fundacija financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v Republiki Sloveniji – FIHO. Stališča organizacije ne izražajo stališč FIHO.

Delovanje ter programe Društva ŠKUC poleg lastnega finančnega vložka sofinancirajo: Mestna občina Ljubljana – Oddelek za zdravje in socialno varstvo, JSKD in JAK.

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov