Sobotni salon

Podrobnosti

  • sobota | 24. junija 2017 - nedelja | 25. junija 2017
  • 20:00 - 01:00
  • Masarykova 24, 1000 Ljubljana

V soboto, 24. junija 2017, ob 20.00 svoja vrata ponovno odpira Sobotni salon.

Na drugem srečanju bomo ob prigrizkih iz medvedje kuhinje in kozarčku za dobrodošlico s posebnimi gostjami in gosti kramljali o domači LGBT-sceni v sedemdestih in zgodnjih osemdesetih.

Ob 40-letnici dekriminalizacije homoseksaulnosti pri nas se bomo spomnile_i krajev, kjer so se LGBT-osebe družile in zabavale v predaktivističnih časih.

Po pogovoru se bomo ob nagradnem kvizu, muziki, poplesavanju in sproščenem klepetu zabavale_i vsaj tja do polnoči.

Prisrčno vabljeni in vabljene.

ekipa Sobotnega Salona
Katarina, Viki, Jernej, Dušan in Mitja

_______________________________________________
Sobotni salon pripravljamo Društvo informacijski center Legebitra, Klub Tiffany in Medoti s ciljem spodbujanja transgeneracijskega druženja, socializacije in zabave LGBTQ oseb.
_______________________________________________
Delovanje ter programe in projekte Društva informacijski center Legebitra sofinancirajo: Mestna očina Ljubljana – Oddelek za zdravje in socialno varstvo, Študentska organizacija univerze v Ljubljani in Fundacija financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v Republiki Sloveniji – FIHO. Stališča organizacije ne izražajo stališč FIHO.

Delovanje ter programe Društva ŠKUC poleg lastnega finančnega vložka sofinancirajo: Mestna občina Ljubljana – Oddelek za zdravje in socialno varstvo, JSKD in JAK.

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov