Poletna preventiva

Podrobnosti

  • četrtek | 4. julija 2019
  • 19:00 - 21:00
  • Masarykova cesta 24 1000 Ljubljana

V poletnem času veliko potujemo na dopuste. Zato v Klubu Tiffany pripravljamo pogovor, na katerem se bomo posvetili izkušnjam v tujini in raznimi vprašanji, ki se nam porajajo na poletnih pustolovščinah. Vabimo vas na cikel pogovorov, kjer se bomo pogovarjali o preventivi v poletnih in dopustniških mesecih. 

Pogovarjali se bomo o različnih destinacijah, ki so privlačne znotraj gejevskega sveta in izkušnjah, ki ste jih doživeli in kako se le te razlikujejo od domačih. Ob tem pa tudi o dostopnosti preventive, dostopnosti PrEP in PEP v tujini ter predvsem kako se ustrezno zaščitimo in ostanemo varni, ter hkrati uživamo tudi na poletnem oddihu.  

 

Pogovor je zastavljen kot varen prostor za izmenjavanje lastnih izkušenj ter preko tega informiranje drugih udeležencev preko sproščenega pogovora.

 

Dogodek/aktivnost poteka v okviru programa Kemseks: zmanjševanje tveganj povezanih z uporabo drog in spolnostjo med MSM. Program izvajajo ŠKUC Magnus, DIC Legebitra in DrogArt. Program finančno podpirata Ministrstvo za zdravje RS in Mestna občina Ljubljana.

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov