Kavarniški večer s Filipom

Podrobnosti

  • četrtek | 23. marca 2017
  • 20:00 - 22:30
  • Masarykova 24, 1000 Ljubljana

Na tokratnih kavarniških bo nastopal Filip, mlad umetnik, ki svoje življenje preliva na papir, strune in platno. Njegove avtorske pesmi vas bodo najprej ganile do solz, nasmejale, potem pa vas navdale z vso močjo na tem svetu. Pridite poslušat zvezdo v nastajanju.
Filipov Youtube kanal: https://youtu.be/zkxHiRJpSJQ

Filip is a young artist who uses paper, strings, and canvas to pour his life onto. His songs will move you to tears at first, bring a smile to your face, and then they will inspire you and fill you up with all the strenght in the world. So come and listen to a star in the making. Filip’s Youtube channel: https://youtu.be/zkxHiRJpSJQ
________________________________________________
Projekt Kavarniški večeri je nastal na pobudo Društvo Appareo, Klub Tiffany in Društvo informacijski center Legebitra s ciljem odpiranja javnega prostora ustvarjalkam_cem LGBTQ na vseh področjih umetnosti in želje po ustvarjanju novega prostora za druženje, uživanje ob glasbi, skodelici čaja ali kave, smehu in dobri družbi. Namen projekta je ponuditi mladim ustvarjalkam_cem prostor, v katerem bodo lahko zablestele_i s svojim talentom in hkrati gledalkam_cem ponuditi vsebine, ki so sproščene, kvalitetne, spontane, naše. Vsak drugi četrtek se klub Tiffany prelevi v elegantno kavarno, ki vabi k posedanju, uživanju ob najljubši pijači in predajanju umetniškemu programu, ki ga za obiskovalke_ce pripravljajo mladi. Vabimo vse LGBTQ-ustvarjalce_ke, glasbenike_ce, gledališčnike_ce, plesalce_ke, slikarje_ke in preostale, da predstavijo svoja dela publiki in se z nami podružijo. Pišite nam lahko na info@legebitra.si ali kulturnicenterq@gmail.com.

Kavarniške večer organizirajo Društvo informacijski center Legebitra, Klub Tiffany (ŠKUC – Kulturni center Q) in zavod Omrežje.

_____________________________________________
Dogodek sofinancira Mestna občina Ljubljana.
Delovanje ter programe in projekte Društva informacijski center Legebitra sofinancirata: Študentska organizacija univerze v Ljubljani in Fundacija financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v Republiki Sloveniji – FIHO. Stališča organizacije ne izražajo stališč FIHO.

Delovanje ter programe Društva ŠKUC poleg lastnega finančnega vložka sofinancirajo: Mestna občina Ljubljana – Urad za zdravje in socialno varstvo, JSKD in JAK.

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov