Kavarniški večer: KABUM

Podrobnosti

  • četrtek | 19. oktobra 2017
  • 20:00 - 23:00
  • Masarykova 24, 1000 Ljubljana

Tokratni Kavarniški večer bodo pričarale_i člani_ce skupine KABUM, ki o sebi pravijo naslednje:

“Smo glasbena čarovnija, sestavljena iz ljubezni do glasbe. Ustvarjamo moderno lahkotno glasbo, ki ima pridih starih slovenskih popevk. Naša glasba povezuje ljudi in prinaša magično svežino v glasbenem prostoru.”

Več o njih in njihovi glasbi:
http://kabum-band.si/

Za vse glasbene sladokuske_ce bo torej poskrbljeno, manjkala pa ne bo niti slastna pojedina, ki jo za nas pripravljajo Delicije. Tudi tokratnega Kavarniškega večera več kot očitno ne gre zamuditi. Se vidimo! :)

________________________________________________
Projekt Kavarniški večeri je nastal na pobudo Društvo Appareo, Klub Tiffany in Društvo informacijski center Legebitra s ciljem odpiranja javnega prostora ustvarjalkam_cem LGBTQ na vseh področjih umetnosti in želje po ustvarjanju novega prostora za druženje, uživanje ob glasbi, skodelici čaja ali kave, smehu in dobri družbi. Namen projekta je ponuditi mladim ustvarjalkam_cem prostor, v katerem bodo lahko zablestele_i s svojim talentom in hkrati gledalkam_cem ponuditi vsebine, ki so sproščene, kvalitetne, spontane, naše. Vsak drugi četrtek se klub Tiffany prelevi v elegantno kavarno, ki vabi k posedanju, uživanju ob najljubši pijači in predajanju umetniškemu programu, ki ga za obiskovalke_ce pripravljajo mladi. Vabimo vse LGBTQ-ustvarjalce_ke, glasbenike_ce, gledališčnike_ce, plesalce_ke, slikarje_ke in preostale, da predstavijo svoja dela publiki in se z nami podružijo. Pišite nam lahko na info@legebitra.si ali kulturnicenterq@gmail.com.

Kavarniške večer organizirajo Društvo informacijski center Legebitra, Klub Tiffany (ŠKUC – Kulturni center Q) in zavod Omrežje.
_____________________________________________
Dogodek sofinancira Mestna občina Ljubljana.
Delovanje ter programe in projekte Društva informacijski center Legebitra sofinancirata: Študentska organizacija univerze v Ljubljani in Fundacija financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v Republiki Sloveniji – FIHO. Stališča organizacije ne izražajo stališč FIHO.

Delovanje ter programe Društva ŠKUC poleg lastnega finančnega vložka sofinancirajo: Mestna občina Ljubljana – Urad za zdravje in socialno varstvo, JSKD in JAK.

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov