Kabaret Tiffany

Podrobnosti

  • sreda | 20. junija 2018
  • 20:00 - 00:00
  • Masarykova 24, 1000 Ljubljana

Junij je mesec praznovanja. Letošnji Paradni mesec, katerega vrhunec bo Parada ponosa v soboto, 23. junija, bo postregel z bogatim programom. V ŠKUC – Kulturnem centru Q se bodo odvili številni zanimivi dogodki.

Rjavotaška in trije medvedki so se znašli pred neusmiljeno izbiro. Slediti svoji skriti želji ali jo pozabiti za vedno? Pridružite se jim na potovanju v neusmiljen in glamurozen svet odločnih kraljic in pompoznih kraljev preobleke v kočljivi deželi LGBT scene. Najmanjša napaka v tej deželi jih lahko stane glave. Edina in zadnja možnost za odrešitev? Lipsync for your life!

Kabaret Tiffany ponosno slavi raznolikost LGBT+ kulture. Pridružite se našemu praznovanju in skupaj z našimi s kempom oboroženim divami špricajte življenje na prestrašene obraze tradicije!

POMEMBNO: Zaradi pomanjkanja prostora vas prosimo, da si vaše mesto rezervirate s sporočilom na e-mail kulturnicenterq@gmail.com in sporočite ob kateri uri boste prišli.

Kabaret Tiffany ustvarjajo Olja Grubić, Nasty Suzy in Virginia Immaculata, Anđa Rupić, Luca Skadi, Yuliya Molina, Andro žena, Jernej Škof

Produkcija: ŠKUC – Kulturni center Q/Klub Tiffany.

Celoten program lahko spremljate na spletni strani Ljubljana Pride ali na Facebook strani.

Dogodke v Klubu Tiffany podpirata Mestna občina Ljubljana in Društvo ŠKUC.

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov