Četrtkovo Druženje

Podrobnosti

  • sreda | 6. novembra 2019
  • 18:00 - 21:00
  • Masarykova cesta 24 1000 Ljubljana

Ob odprtju nove sezone se v Klubu Tiffany pričenja Četrtkovo druženje. Dogodek je namenjen vsem, ki želijo vzpostaviti stik s skupnostjo oziroma se želijo v okrilju varnega prostora družiti, klepetati, spoznavati ter razpravljati o temah, ki jih so še posebej relevantne za LGBT skupnost.

Vabljeni tisti, ki bi radi neobvezujoče spoznali koga, se vključili v skupnost ter vzpostavili stike, za katere mislite, da v centru Ljubljane nimate možnosti.

Vabljeni študentje, bruci, katerim Ljubljana še ni dom vendar želite, da to postane.

Vabljeni vsi, ki si želite sproščenega večera ob čaju in debati z ljudmi, s katerimi drugače ne veste oziroma nimate priložnosti vzpostaviti stik.

————————–————

ŠKUC – Kulturni center Q obvešča:

Klub Tiffany predstavlja varen prostor, ki ga sooblikujemo vsi_e, namenjen GLBTQ skupnosti, kjer je prepovedano vsakršno verbalno ali fizično nasilje. Prav tako se ne tolerira homofobije, transfobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.

Vse obiskovalce/ke prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na kulturnicenterq@gmail.com in FB stran Klub Tiffany.
___________________

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov