30K4 Roza: Dollhouse Trash-Out

Podrobnosti

  • petek | 24. maja 2019 - sobota | 25. maja 2019
  • 23:00 - 05:00
  • Kersnikova 4 1000 Ljubljana

Tokrat se bo v podzemne dvorane K4 Roza naselila ekstravaganca, nostagija in pretirano visoke pete, ki se bodo lahko do jutra lomile na ritme pop uspešnic zadnjih dekad.

Gostili bomo Trash-Out, ki bo prinesel več roza barve, kot jo naša klet prenese. Ob poplavi roza barve in bleščic se boste tokrat lahko do jutra zabavali ob zlatih časih popa. Predstavljate si da se Ariana in Trixie skupaj igrata z vintage Barbie hišo! In tokrat je Ken prišel na kiki. Dollhouse extravaganca se bo prikradla v vsak temen kotiček kluba in pore obiskovalcev. Like Barbie on speed se bodo okoli nas muzale dragice, polne glamurja in bizarno dolgih trepalnic, ki bodo očarale tudi največjega sramežljivca.

Pozno v jutro nas bosta tokrat popeljala v najbolj obskurne kotičke popa ena največjih pop ekspertov DJ Duki ter DJ Naj. Leta sta urila svoje veščine po temnicah naših klubov in se tako ustoličila kot legendi scene.

Večer v katerem se da vsako mejo preseči. The night where the trashier you look is still not enough! V baru pa nas bodo z elektronskimi beati razveseljevali nadobudni Volk, Maša & Commercial Break.

– – – – –

DJ support

Arena
DJ Duki
DJ Naj

Bar:
Volk (Ustanova)
Maša (Ustanova)
Commercial Break (Ustanova)

VJ: 5237

– – – – –

Društvo ŠKUC www.skuc.org
KLUB K4
Kersnikova 4, Ljubljana
www.klub-k4.si // www.facebook.com/klubk4

STAROSTNA OMEJITEV / AGE LIMIT: 18+

VSTOPNINA / ENTRANCE FEE:

6€ < 24.00h < 8€

INFO: info@klub-k4.si

GARDEROBA / LOST & FOUND
k4garderoba@gmail.com

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov